På denne side finder du lidt om hvad vi laver og klubbens styrende dokumenter.

Klubbens formål er at dyrke orienteringsløb og anden løbe- og motionsidræt samt at fremme et godt socialt og kulturelt samvær for medlemmerne.

Orienteringsløb om sommeren finder sted i skovene omkring Karup, Viborg og Skive. Arrangør og startsted til disse træningsløb offentliggøres på klubbens hjemmeside www.karupok.dk. Om vinteren er der træningsløb i skovene omkring vores klubhus i Havredal. Derudover er der hele året mulighed for orienteringsløb rundt omkring i Danmark, og så er det bare op til dig, om du har lyst og tid.

Det sociale samvær i forbindelse med vores aktiviteter har stor betydning. Det ses bl.a. ved fællestransport til O-løb og motionsløb. Efter løbene er der tid til en løbesnak med andre og man slapper af og hygger sig. Derudover afholder vi en række sociale arrangementer i forbindelse med jul, fastelavn, Sct. Hans, halloween og ikke mindst klubfest med hædring af årets klubmestre.

Vedtægter (læs)

Prisliste (læs/udskriv)